Aspirant-Initiator

INLEIDING

Jongeren die reeds vroeg willen beginnen met windsurftraining te geven in hun club kunnen reeds vanaf 16 jaar de cursus aspirant-initiator volgen. Met dit getuigschrift kan je samen met of naast een gediplomeerde lesgever les geven aan beginners.

 INHOUD

De cursus vindt plaats tijdens één weekend waarin 16 uren les wordt gegeven. De lessen zijn praktijk gericht en er wordt GEEN examen afgelegd, maar er wordt tijdens de lessen permanent geëvalueerd.

In het opleidingsstramien vind je verdere informatie terug omtrent de doelstellingen, toelatingsvoorwaarden en inhoud van de verschillende modules.

TOELATINGSVOORWAARDEN

Om te kunnen deelnemen aan de aspirant-initiator dien je wel in het bezit te zijn van een internationaal zeilpaspoort. Alle stempels van het basisdiploma eenmansboten, meermansboten, catamaran of windsurfen moeten behaald zijn!

PRIJS

De kostprijs van de cursus is 60 euro. 

INSCHRIJVEN

Inschrijven kan je door hieronder het formulier in te vullen.  Daarna krijg je een bevestigingsmail en ook het rekeningnummer waarop kan gestort worden.

DATA 2018

- 3 en 4 maart 2018 te Sodipa Galgenweel (Antwerpen)

- 31 maart en 1 april 2018 te VVW Brugge Aan de Plas

- 21 en 22 april 2018 te WSV Del Mare (Waasmunster)

Te VVW Brugge en WSV Del Mare wordt overnachting voorzien.Enkel de maaltijden en ev. overnachting dienen nog bijbetaald te worden.

 

Naam: (*)
Voornaam: (*)
Adres: (*)
Geboortedatum: (*) (dd/mm/jjjj)
E-mailadres: (*)
Telefoonnummer:
Telefoonnummer (ma of pa): (*)
Rijksregisternummer:
Cursusplaats/datum: (*) Sodipa Galgenweel 3 en 4 maart 2018
VVW Brugge 31 maart en 1 april 2018
ZSC Del Mare Waasmunster 21 en 22 april 2018
Discipline: (*) zeilen
surfen
Naam van club waarvan lid: (*)
 

(*) = verplicht in te vullen