IKzeil! Leer zeilen voor €20

VYF/VVW wil iedereen aan het zeilen of surfen krijgen en biedt je 3u les aan voor slechts 20 euro! Je kan kiezen uit alle soorten surfplanken, diverse boten en catamarans tussen mei en september. In totaal zijn er bijna 200 initiaties aan een spotprijs in de deelnemende zeil- en surfclubs op locaties doorheen Vlaanderen.

Zoek je eerste zeilles en schrijf in!

Via onderstaand menu kan je op zoek naar jouw eerste surf- of zeilles. Filter het volledige aanbod door te kiezen of je wil zeilen of surfen, kiezen voor een provincie, een discipline, of een bepaalde club. Hoe verder je gaat filteren, hoe dichter je bij je optimale sessie komt!

Heb je de perfecte kennismakingsles (sessie!) gevonden, dan rest je nog de gevraagde gegevens in te vullen! Eens al je contactgegevens correct zijn ingevuld en je op "verzenden hebt gedrukt", ontvang je een bevestigingsmail met verdere informatie. Print deze af, en breng deze op de initiatiedag mee. Dit is het bewijs van je inschrijving!

Evi Van Acker: "Ik deed alles om een Calippo te winnen!"

Olympische zeilster Evi Van Acker raadt iedereen een eerste les aan: "Zeilen is de mooiste sport die er bestaat en surfen komt aardig in de buurt. Ik ben zeker dat bijna iedereen zeilen heel leuk zou vinden. Het is ook niet moeilijk, je hebt de basis snel onder de knie en er is voor elk wat wils door de verschillende boten." Evi zeilde voor het eerste toen ze zes was. "Ik volgde een zomerkamp in Heusden en ik vond het meteen geweldig, weer of geen weer, wind of geen wind", lacht Evi. "Op vrijdag voer ik mijn eerste wedstrijdje om het kamp af te sluiten, de winnaar kreeg een Calippo waterijsje en ik deed alles om die te winnen!"

BELANGRIJK

Vooraleer u zich inschrijft voor een bepaalde discipline, check eerst de pagina met de disciplines, daar staan alle disciplines + leeftijd klaar en duidelijk omschreven. Want niet alle discplines zijn voor volwassenen!