Mobiele SUP-school

Het SUP aanbod is verdubbeld!

Na fusie van de VYF met VVW is het SUP aanbod verdubbeld. 2 trailers met elk 20+2 boards worden ingezet op zowel eigen initiatieven (Peddelen Door VlaanderenIKsurf initiatiedagen, SUP for life, Watersportdag) als op vraag van de clubs, (school)sportdiensten en promodagen. Op de nog beschikbare data kan de school ook gebruikt worden door externe organisatoren. 

Elke aanvraag voor gebruik van één of 2 mobiele surfscho(o)l(en) dient per mail te gebeuren naar info@wwsv.be en wordt schriftelijk bevestigd met een contract - gebruiksovereenkomst. Eigen evenementen en WWSV clubs hebben voorrang bij het gebruik van de SUP school.

SUP school 1: wat zit er in de trailer?

SUP school 1: wat zit er in de trailer?

De inhoud van SUP-school is in 2018 volledig vernieuwd door WWSV met 20 nieuwe RRD V3 AirSUP boards. aanvullend zijn er 2 Air Surf Rescue boards + 22 peddels + 22 zwemvesten. Deze boards zijn geschikt zowel voor initiatie standup Paddle als voor golfrijden en tochten op vlak water.

De boards bevatten geen mastvoet en kunnen dus niet voor windsurfinitiatie ingezet worden.

Op aanvraag kunnen uniforme SUP lycra's voorzien worden voor deelnemers (20 stuks in blauw) en voor begeleiders (2 stuks in rood).

SUP school 2: wat zit er in de trailer?

In samenwerking met Decathlon is de inhoud van de SUP school volledig vernieuwd met ITIWIT inflatable SUP boards. Het huismerk van Decathlon.

De SUP-school bevat 15 ITIWIT GONFLABLE 10'7 boards, 5 ITIWIT SUP GONFLABLE XWS 9'8 boards en 2 ITIWIT GONFLA SX 12'6 race model boards + 22 peddels + 22 zwemvesten. Deze boards zijn geschikt zowel voor initiatie standup Paddle als voor golfrijden en tochten op vlak water

De boards bevatten geen mastvoet en kunnen dus niet voor windsurfinitiatie ingezet worden.

Op aanvraag kunnen uniforme SUP lycra's voorzien worden voor deelnemers (20 stuks in blauw) en voor begeleiders (2 stuks in rood).

Wat kost het gebruik van de SUP school

Volgende deelname in de kosten (zonder lesgever) wordt gehanteerd:

Voor de WWSV-clubs:

  • voor 1 dag in het kader van éénmalig gratis pomotie-evenement, een opendeurdag, een IKwatersport sessie of een ander groot evenement: gratis na goedkeuring aanvraag door WWSV
  • voor 1 dag in het kader van een betalende activiteit, schoolsportdag, sportkamp of lessenreeks: €100/trailer (€400/trailer voor 5 dagen)

Voor niet WWSV-clubs

  • voor 1 dag zonder lesgever: €400/trailer. Meer info over beschikbaarheid en kost voor meerdere dagen via info@wwsv.be

De trailers zijn af te halen te Gent aan het Huis van de Sport. Moeten ze ter plaatse gebracht worden, dan zijn de kosten hiervan ten laste van de gebruiker aan €0.3362/KM.

Opgelet bij afhaling:

  • SUP school 1 = trailer <750kg, een extra nummerplaat van het trekkende voertuig meenemen)
  • SUP school 2 = trailer >750kg, bestuurder trekkende voertuig moet een BE rijbewijs bezitten.

Op aanvraag kan er een lesgever voorzien worden. De loonkost van deze lesgever wordt doorgerekend naar de club/klant.

Vraag hier een SUP school aan »

Downloads

De eerste keer dat je als club of organisatie onze SUP school gebruikt? Bekijk dan zeker onderstaande downloads met alle info over het correct opblazen en gebruiken van de boards.