Surfkalender 2018

Welkom op de WWSV surfkalender!

Welkom op de WWSV surfkalender!

In de Surfkalender kan je alle BK's en een selectie van belangrijke nationale wedstrijden vinden. Eveneens is er voor elk evenement een koppeling met de resultaten voorzien. Klik een dag aan in het maandoverzicht om het aanbod of de resultaten van de wedstrijden te bekijken.

De 2018 kalender is in opmaak, in deze tijdlijn (klik voor Excel bestand te openen) staan alle gekende en verwachte evenementen voor 2018. Evenementen met "?" zijn nog niet bevestigd door de organisator. Heb je zelf een clubsoverschrijdend evenement, of wens je wijzigingen aan te brengen, contacteer Tommy@wwsv.be.

> klik hier voor de tijdlijn in Excel formaat

<< december 2018 >>
ma di wo do vr za zo
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
Toon lijst

Voeg als organisator zelf wedstrijdresultaten toe

Als organisator kan je ook zelf de resultaten toevoegen, deze zullen na goedkeuring gepubliceerd worden. Meer richlijnen hiervoor onderaan de pagina.Om het uploaden van de uitslagen vlot te laten verlopen, let op volgende richtlijnen:

  • Bestand niet groter dan 2mb, en liefst zelf kleiner dan 1mb (bestanden met uitslagen bevatten enkel tekst + eventueel logo's, geen foto's. 
  • Foto's en een wedstrijdverslag kan je ons steeds afzonderlijk opsturen naar info@vyf.be, wij zetten ze dan in een nieuwsbericht)
  • Gelieve resultaten enkel in volgende formaten door te geven: html (via ZW scoring export), pdf, Excel, word.
  • Gelieve de uitslagen zo veel mogelijk uit te splitsen per klasse. Niet 1 bestand met alle klassen en resultaten, maar per klasse/discipline een afzonderlijk bestand. Dit maakt het achteraf zoeken naar resultaten meer overzichtelijk.

Ontstaan en aanpassen van deze kalender

Deze versie van de surfkalender 2018 is tot stand gekomen na overleg op de jaarlijkse kalendervergadering. De kalender wordt nog elke dag up-to-date gehouden. 

Wil je als club nog aanpassingen doorgeven, nieuwe cluboverschrijdende evenementen toevoegen of opmerkingen doorgeven? Doe dit dan naar tommy@wwsv.be. Opgelet, alle vermelde evenementen met een '?' zijn nog niet 100% bevestigd en kunnen nog van datum wijzigen om overlappende evenementen op de surfkalender te vermijden.