Windsurfen

Windsurfen kan bij de WWSV clubs! Van de kust tot het binnenland, van De Noordzee tot de Maas.

Elke club heeft eigen aanbod aan initiatielessen, trainingen, activiteiten en incentive's. Ga een kijkje nemen op hun website (te vinden via de pagina's WWSV clubs) om hun aanbod te ontdekken.

Naast het clubaanbod heeft WWSV tal van programma's om het windsurfen te promoten en en de windsurfclubs te ondersteunen. 

Maak kennis met het WWSV aanbod in onderstaand overzicht:

Bic Techno jeugdproject

Bic Techno jeugdproject

Windsurfen is geen individuele sport!

"Bic Techno" is een board en zeil pakket waar je zowel de recreant als ervaren wedstrijdsurfer een jeugd lang plezier kan aan beleven.

WWSV organiseert in samenwerking met de clubs scholenkampioenschappen, Belgische kampioenschappen en trainingsgroepen voor jeugd jonger dan 17 jaar.

Deze recreatieve wedstrijden en groepstrainingen zijn de springplank naar een leven lang windsurf plezier en misschien wel je eigen Olympische droom!

De instapdrempel is laag, het fun-gehalte hoog!

Kom alles te weten op de Bic Techno pagina »

IKsurf

IKsurf

Wind en Watersport Vlaanderen (WWSV) wil iedereen aan het zeilen of surfen krijgen en biedt je 3u les aan voor slechts 15 euro! Je kan kiezen uit alle soorten surfplanken, diverse boten en catamarans tussen mei en september. In totaal zijn er bijna 200 initiaties aan een spotprijs in de deelnemende zeil- en surfclubs op locaties doorheen Vlaanderen.

Liever zeilen, kijk dan op www.ikzeil.be

Ga naar de IKsurf website »

VYF handleidingen

VYF handleidingen

WWSV handleidingen zijn de standaard als cursusboek. Erkent door Bloso bevatten ze een volledig overzicht van de windsurftechnieken en terminologie, en een stevige theoretische achtergrond. Alle handleidingen zijn online te bestellen via de WWSV shop.

Ook je eigen windsurfbrevet kan je vinden in de shop. Op dit internationaal erkent brevet duiden de clublesgevers je vorderingen aan!

Ga naar de VYF shop »

VYF opleidingen

VYF opleidingen

Heb je het windsurfen al volledig onder de knie, dan is het misschien tijd om je kennis door te geven en van windsurfen je (vakantie)job te maken.

WWSV organiseert in samenwerking met de Vlaamse Trainersschool en Sport Vlaanderen erkende opleidingen tot aspirant initiator, initiator, instructeur en zelf trainer.

Heb je zin om les te geven en je passie voor surfen door te geven aan jong of oud, kijk dan vlug eens welke opleidingen je allemaal kan volgen!

Ontdek het aanbod hier »